AS MONACO Nike Kovača pobijedio je Dijon 3:0 u 32. kolu francuskog prvenstva. Borba PSG-a, Lyona, Lillea i Monaca za naslov je otvorena do kraja, a Francuzi su posebno oduševljeni radom bivšeg hrvatskog izbornika.

Nakon utakmice Kovača je u razgovoru za TF1 pohvalio i Cesc Fabregas. Slavni španjolski veznjak igra za Monaco u 33. godini, ali ne previše u najjačem sastavu.

“Niko, iskreno, ima isti pogled na nogomet kao i ja. Radio je pod sjajnim trenerima kao i ja. Učio je od najboljih i to se vidi. Ima karakter i njeguje vrlo agresivan stil igre. Ako od prvog dana ne radite naporno i ne trudite se, onda ne morate ni razmišljati o radu s Kovačem. Arsene Wenger mi je uvijek govorio da u nogometu nisu bitne godine. Ako ti je 16 i dobar si, igrat ćeš, ako ti je 32 i nisi dobar, nećeš igrati. Ali ako ti je 37 i dobar si, igrat ćeš. Na kraju se sve svodi na teren i nogomet.”

Cesc je na kraju otkrio Monacove ambicije.

“Za nas je od početka sezone bio povratak u Europu. Na kraju, ako ćemo 2 ili 3 kola prije kraja i dalje biti u borbi, onda ćemo se usuditi sanjati. Naravno da je sve u nogometu moguće, a ja igram da bih osvajao naslove. Čim prije ova momčad nešto osvoji, to bolje za njezin mentalitet.”

Tabela 12.04. u 12h

Izvor: index.hr

Komentari

komentara