VODEĆI Dinamo od 20 sati dočekuje petoplasirani Hajduk u jednom od dva derbija 31. kola HNL-a. 

Drugi derbi tri sata ranije igraju četvrta Rijeka i drugi Osijek. Obje utakmice šest kola prije kraja sezone su jako važne, i to u borbi za naslov, za koji konkuriraju Dinamo i Osijek, te u borbi za Europu, u kojoj su Hajduk i Rijeka.

Dinamo očekuje Splićane s 24 boda više od Hajduka, ali domaćini ističu da to ništa ne znači u najvećem hrvatskom derbiju.

Damir Krznar najavljuje da će Dinamo protiv Hajduka igrati s nekoliko promjena u momčadi u odnosu na ekipu koja je prije samo četiri dana igrala drugi veliki derbi, koji je u Osijeku završio 1:1.

Dinamo će protiv Hajduka igrati bez ozlijeđenih Sadegha Moharramija i Marija Gavranovića, dok Hajduk protiv najvećeg rivala mora bez najboljeg igrača Marka Livaje, koji je suspendiran.

Bez obzira na to i ogroman bodovni zaostatak za Dinamom, Hajdukov trener Paolo Tramezzani najavljuje da njegova momčad na Maksimir dolazi bez kompleksa i straha.

Oba derbija 31. kola HNL-a možete gledati na trećem kanalu Arene Sport i to Rijeku i Osijek od 17, a Dinamo i Hajduk od 20 sati. 

Izvor: index.hr

Komentari

komentara