A netko se na račun svega dobro našalio i, čini se, hakirao stranicu HAK-a na kojoj je stajala neobična obavijest.

Tri dana uoči uzvratne utakmice osmine finala Europske lige između Dinama i Tottenhama, treneru modrih Zoranu Mamiću je Vrhovni sud u većem dijelu potvrdio presudu po kojoj mora u zatvor na četiri godine i osam mjeseci.

Vrhovni sud potvrdio je u ponedjeljak presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli čelnik HNK Dinamo Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Najviši sud je Zoranu Mamiću smanjio kaznu zatvora s četiri godine i 11 mjeseci na četiri godine i osam mjeseci, a bivšem porezniku Milanu Pernaru s četiri godine i dva mjeseca na tri godine i dva mjeseca. 

Zoran Mamić nije dugo čekao i odmah je podnio ostavku na mjesto Dinamova trenera.

– Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu – rekao je Mamić.

A netko se na račun svega dobro našalio i, čini se, hakirao stranicu HAK-a na kojoj je stajala neobična obavijest.

“Zbog presude Vrhovnog suda Republike Hrvatske očekuje se gužva na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom”, stajalo je na stranici HAK-a.

HAK | Autor : HAK Foto: HAK

Komentari

komentara