9 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaSportMourinho otkrio plan koji bi se mogao jako svidjeti Mamiću

Mourinho otkrio plan koji bi se mogao jako svidjeti Mamiću

DINAMO će u četvrtak 11. ožujka odigrati u Londonu prvu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama. Londonski klub je veliki favorit, ali Jose Mourinho je u intervjuu za engleske medije otkrio planove koji bi se mogli jako svidjeti Zoranu Mamiću.

Naime, Mourinho je rekao kako nije siguran u kojoj će od narednih utakmica igrati Gareth Bale, kojem dozira minutažu. “Volio bih da igra u svakoj utakmici, posebno kad odigra onako kako je igrao protiv Burnleyja. Nažalost, on to ne može. Htio bih da igra protiv Fulhama, Crystal Palacea, pa i protiv Dinama, ali to nije moguće. On je već iskusan i poznaje svoje tijelo. Moramo njegovo stanje pratiti iz dana u dan te vidjeti kako će se osjećati. Ništa nećemo unaprijed znati”, rekao je Mourinho za britanske medije.

Tottenham narednih dana ima čak četiri utakmice. Gostuje kod Fulhama i dočekuje Crystal Palace prije susreta s Dinamom, a nakon toga igra i veliki derbi protiv Arsenala. Ako mu u prvenstvu zatreba Bale i odluči mu dati puno minuta, postoji velika mogućnost da će ga u utakmici s Dinamom, barem onoj prvoj, štedjeti.

Izvor: index.hr

spot_img