DANAS su na rasporedu uzvratne utakmice osmine finala Europa lige, a u jednoj od njih će Dinamo tražiti svoju šansu da se preko Tottenhama plasira među posljednjih osam u natjecanju. Prva utakmica ova dva suparnika igrana je prije tjedan dana u Londonu gdje je Mourinhova momčad golovima Harryja Kanea pobijedila 2:0, a uzvrat se igra na Maksimiru s početkom u 18:55.

Dinamo ovaj susret očekuje s novim trenerom na klupi nakon što je Zoran Mamić dao ostavku na tu poziciju i poziciju sportskog direktora kluba budući da je Vrhovni sud u ponedjeljak potvrdio nepravomoćnu osuđujuću presudu kojom su braća Mamić i pobočnici osuđeni za izvlačenje 116 milijuna kuna iz gradskog kluba te poreznu prevaru od 12.2 milijuna kuna.

Utakmicu će voditi Damir Krznar koji je siguran da Dinamo može nadoknaditi poraz iz Londona.

”Zaostatak je velik, ali nije nenadoknadiv. Možemo na Maksimiru ići i malo preko maksimuma i doći do onog što nas zadovoljava, a to je jedino prolaz. Mislim da po stilu i filozofiji igre možemo očekivati isti Tottenham kao u prvoj utakmici. Oni su jako poznata ekipa. Možemo očekivati nekoliko promjena u kadru, ali to ne mijenja ništa u pitanju stila i njihove snage”, izjavio je Krznar u najavi susreta.

Utakmicu Dinamo – Tottenham prenosit će Arena Sport 3.

Izvor: index.hr

Komentari

komentara