3.3 C
Travnik
Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaSportConte: Perišić je strašno narastao

Conte: Perišić je strašno narastao

INTER je sinoćnjom pobjedom u Parmi 2:1 povećao prednost na vrhu Serie A na šest bodova pred Milanom, koji je dan ranije ponovno kiksao odigravši 1:1 protiv Udinesea.

Alexis Sanchez bio je dvostruki strijelac, a Hernani je smanjio u 71. minuti, ali Inter je izdržao pritisak domaćina i sačuvao pobjedu.

Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu, a Ivan Perišić izašao je u 84. minuti.

Prednost nad Juventusom nije realna

Iako je Milan kiksao, trener Intera Antonio Conte se ne opušta, nego gleda još korak dalje iza sebe.

“Naša prednost u odnosu na Milan sad je šest bodova i ona je stvarna, ali ona nad Juventusom od deset nije jer oni imaju utakmicu manje. Moramo se okrenuti sebi, biti sretni i ponosni na ono što radimo i kako igramo. Puno smo bolje plasirani na ljestvici nego lani u ovo vrijeme, ali znam da je pred nama još 13 utakmica, još 13 finala Serie A”, rekao je Conte.

Sanchez, Vidal i Perišić najviše su napredovali

Trener Intera posebno je prokomentirao neke svoje igrače, među kojima i Ivana Perišića.

“Definitivno rastemo kao momčad. Sanchez je došao kod nas iz Manchester Uniteda, u kojem je jedva igrao, a onda se ozlijedio. Sad se sve to vraća. Prije smo imali samo Lukakua i Martineza i stalno se morali moliti da nam se netko od njih ne ozlijedi, ali sad imamo i pravu alternativu. Arturo Vidal vraća se u formu i sve je bliže vrhunskim izvedbama. Ivan Perišić također je strašno narastao i pokazuje velik napredak. Sve nas to vodi prema cilju”, objasnio je.

Izvor: index.hr

spot_img