Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih odnosno određena vještačenja i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije

Kod Veljka Belivuka, koji je uhapšen sa Markom Miljkovićem i 15 pripadnika najjače organizovane kriminalne grupe, kako piše srbijanski Ekspres, policija je prilikom pretresa pronašla ljudsku kost.

– Ljudska kost je kod Belivuka pronađena ličnim pretresom i odmah je poslata na vještačenje, a rezultati se čekaju. Za sada niko ne može ništa unaprijed da pretpostavlja, ali smo prilično uvjereni da nađena kost ima veze sa nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje – kaže izvor iz MUP Srbije.

Navodi se i da je policija došla do određenih saznanja da su tijela pojedinih žrtava zlodjela Belivuka i njegove smrtonosne ekipe zakopana na njivama pored Ibarske magistrale.

– Tačna lokacija još nije poznata. Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih odnosno određena vještačenja i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije na kojoj bi moglo da se izvrši iskopavanje tijela. Nije isključena ni mogućnost da neko od uhapšenih progovori i otkrije lokaciju zakopavanja žrtava – kaže izvor iz policije.

Dodaje se i da je Belivukov Smart poslat na vještačenje i da se od tog vještačenja očekuje mnogo u smislu prikupljanja materijalnih dokaza.

Izvor: avaz