Hrvat odigrao odlično protiv Valencie

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu, te sudjelovao u akciji nakon koje je Kroos zabio za 2:0, a osim toga, tijekom cijelog susreta igrao je odlično i diktirao tempo igre. 

Njegovom izvedbom na ovoj utakmici bila je oduševljena madridska Marca koja nije štedila komplimente na račun igre ovog 35-godišnjaka. 

“Ni Messi, ni Llorente: Nitko ne igra La Ligu poput Luke Modrića” – naslov je komentara Marcinog novinara Juana Ignacija Garcia-Ochoe koji o Hrvatu piše u kontekstu jednog od najboljih igrača La Lige uz Messija i Atleticovog veznjaka Marcosa Llorentea.

“Luka Modrić ponovo je održao nogometnu lekciju. Ovu ligu nitko ne igra poput njega. Teško je prepoznati njegove zasluge u teškoj sezoni za madridsku momčad jer Modrić ne zabija mnogo golova. No Luka je iz dana u dana sve više spektakularan i šteta je što nema publike na stadionima. Modrić je vjerojatno najbolji igrač La Lige. Kad Hrvat predvodi igru Reala, to se primijeti i momčad igra na vrlo visokoj razini. 35-godišnji Hrvat je uz Benzemu najbolji Realov igrač ove sezone i osobno je zaradio produženje ugovora. Nije prestajao bacati finte i lomiti strukove protivnika. Filtrirao je sva dodavanja svih tipova prema napadačima Reala. Proživljava svoju drugu mladost ove sezone. Što se tiče najboljih igrača La Lige, Messi, Llorente i Suarez će biti ‘glasniji’ zbog svojih golova, no Lukin je nogomet jedinstven” – zaključio je novinar ugledne Marce. 

Izvor: Sport Sport

Komentari

komentara