3.6 C
Travnik
Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaBiHGOSTI USPJEŠNIJI Majstorija Žirua i silni Bajern obilježili veče u Ligi šampiona

GOSTI USPJEŠNIJI Majstorija Žirua i silni Bajern obilježili veče u Ligi šampiona

Gostujući timovi su večeras bili uspješniji; Čelzi je na neutralnom terenu u Bukureštu pobijedio Atletiko Madrid dok je Bajern u Rimu do nogu potukao Lacio sa 4:1.

Gostujući timovi su večeras bili uspješniji, Čelzi je na neutralnom terenu u Bukureštu, pobijedio Atletiko Madrid dok je Bajern u Rumu do nogu potukao Lacio pobijedivši sa 4:1.

Odlučujući gol za Čelzi postigao je Olivije Žiru, kada mu je lopta došla u šesnaesterac, a on je efektno, makazicama poslao loptu iza leđa Oblaka.

FOTO: MAURIZIO BRAMBATTI/EPA
FOTO: MAURIZIO BRAMBATTI/EPA

Bajern Minhen je poveo već u devetom minutu. Robert Levandovski je novom majstorijom pogodio za nagovještaj trijumfa.

Bajern je već u 24. minutu odradio dosta, supertalentovani Džamal Musijala je prvencem u Ligi šampiona duplirao prednost. Sjajna akcija njemačkog tima, Gorecka je uposlio mladog Engleza koji je sa oko 17 metara matirao golmana Lacija.

u 42. minutu strijelac trećeg pogotka je Liroj Sane. Još jedna lijepa akcija i već u finišu prvog poluvremena prve utakmice dovela je Lacio blizu eliminacije.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme, novi gol Bajerna, ovaj put soptvenu mrežu pogodio je Frančesko Aćerbi, a u 49. minutu Korea je pogodio za lacio ali to je bilo sve što je tim iz Rima uradio u ovom meču.

Izvor: srpskainfo

spot_img