9 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaRegija"DJEVOJKA JE ULETJELA I POČELA DA PLAČE" Autobus proklizao i pokosio 8...

“DJEVOJKA JE ULETJELA I POČELA DA PLAČE” Autobus proklizao i pokosio 8 automobila u Beogradu

Bila sam pozadi i čula trasak. Mislila sam da je drvo palo ali šokirali smo se. Djevojka iz dućana je uletela kod nas u šoku. Počela da plače – ovako pričaju očevici teške nesreće koja se večeras oko 19 sati dogodila na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra u beogradskoj opštini Zvezdara.

Vozač autobusa je proklizao i udario u nekoliko automobila. On je lakše povrijeđen i prevezen u Urgentni centar.

– Došlo je do izletanja autobusa koji je udario u četiri parkirana vozila i četiri vozila koja su bila na kolovozu – kazali su za Blic iz MUP.

Prilikom ovog udesa potpuno su uništena četiri automobila, dva drveta i bandera. U pitanju su dva automobila marke “volksvagen”, jedna “škoda” i jedan “sitroen”, preko jednog od ta četiri automobila je pala bandera, pišu Novosti.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Prema pisanju ovog lista, vozač autobusa, inače stariji čovjek, bio je oduzet od šoka. Strašna nesreća u kojoj su samo pukom srećom izbjegnute ozbiljnije posledice, potresla je i očevice.

– Bila sam pozadi i čula trasak. Mislila sam da je drvo palo ali šokirali smo se. Djevojka iz dućana je uletjela kod nas u šoku. Počela da plače. Mi smo pozvali policiju. Momci su pokušavali da razgrnu granje da li je neko povrijeđen za to vreme. Autobus je bio prazan – priča za Novosti zaposlena u apoteci pored mjesta nesreće.

Prema nezvaničnim saznanjima, problem je bila ibertura autobusa.

Izvor: srpska info

spot_img