Bilo je bitno izvući dobar rezultat, jako je pozitivan. Igrali smo odlično za gledatelje, možda ne za trenere. Otvoreno i odličan rezultat, ali nije ni blizu gotovo, rekao je Bruno Petković nakon pobjede nad Krasnodarom

Temperatura je bila debelo ispod nule, no njemu to nije smetalo. Plesao je po predivnom stadionu Krasnodara, lažnjacima suparnike slao u trgovinu, bio nesavladiv u zračnim duelima, dijelio lopte na krila. Ma što god je večeras trebalo, Bruno Petković je to radio.

Bila je to maestralna partija hrvatskog napadača, jedna od najboljih u njegovoj karijeri, pa možda i bolje od onih maestralnih izvedbi na Poljudu kada je utrpao dva gola Mađarima u kvalifikacijama za Euro te kada je u Slovačkoj uništavao Škriniara.

Kada je Bruno na ovakvoj razini, Dinamo može protiv bilo koga. Pa i protiv Krasnodara kojeg je pobijedio 3-2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

– Bilo je bitno izvući dobar rezultat, jako je pozitivan. Igrali smo odlično za gledatelje, možda ne za trenere. Otvoreno i odličan rezultat, ali nije ni blizu gotovo – rekao je junak Dinamove velike pobjede koji je zabio dva gola.

Možda ove sezone nije baš na vrhunskoj golgeterskoj razini, ali upalio se baš na vrijeme. Zabio je dva gola i ‘tukao’ se sa stoperima Krasnodara.

– Bitka sa stoperima, puno batina? To je dio mog posla, uvijek sam išao na loptu i preferiram ovakve utakmice. Uzvrat? Neće biti lakše, moramo biti maksimalno fokusirani ako želimo proći dalje – završio je Petko. 

Izvor: 24sata.hr

Komentari

komentara