15.5 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaSportBarcelona kiksala protiv Cadiza

Barcelona kiksala protiv Cadiza

Nogometaši Cadiza priredili su iznenađenje odigravši 1-1 na Camp Nou protiv Barcelone u susretu 23. kola španjolskog prvenstva.

Barcelona je dvoboj protiv Cadiza dočekala sa sedam uzastopnih ligaških pobjeda i očekivao se novi trijumf Katalonaca koji su imali priliku iskoristiti kiks vodećeg Atletico Madrida nakon što je momčad Diega Simeonea u subotu kod kuće izgubila od Levantea (0-2).

Barca je dominirala cijeli susret, ali nije uspjela prelomiti utakmicu, a kazna je stigla u 89. minuti kada su gosti izjednačili “ukravši” Kataloncima važne bodove u borbi za naslov prvaka.

Domaćin je stigao do vodstva u 32. minuti golom Lionela Messija iz kaznenog udarca. U prvih 45 minuta Messi i društvo zabili su još dva gola, no oba su poništena zbog zaleđa. U nastavku susreta Barca je držala loptu u svojim nogama, ali nije uspjela probiti gostujuću obranu.

Kada se već činilo kako će Barcelona upisati i osmu uzastopnu ligašku pobjedu, Clement Lenglet je neopreznim startom oborio Sobrina, a sudac Juan Martinez pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Alex Fernandez, a zanimljivo bio je to jedini gostujući udarac u okvir gola tijekom utakmice.

Cadiz je u prvom susretu ove sezone porazio Barcu s 2-1, a dodajmo i kako je na gostovanju pobijedio Real Madrid s 1-0.

Na vrhu ljestvice nalazi se Atletico Madrid s 55 bodova, Real Madrid na drugoj poziciji ima 52 boda, a Barcelona je treća s 47 bodova. Cadiz drži 14. poziciju s 25 bodova, četiri više od zone ispadanja.

Izvor: hrt

spot_img