Danas u Bosni i Hercegovini se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U noći na subotu u Bosni je moguć slab snijeg. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3, na krajnjem jugu do 0. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni.

Hayat

U subotu u Bosni pretežno oblačno, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini sunčano. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3, na krajnjem jugu zemlje do 0. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje od 3 do 6 stepeni.

U nedjelju, 17.01.2021., u Bosni pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -11 i -5, na krajnjem jugu od -4 do -1. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje do 3 stepena.

Izvor i foto: hayat

Komentari

komentara