Luka Modrić je u subotnjoj utakmici i pobjedi Real Madrida s 2:0 protiv Celte Vigo odigrao još jednu vrlo kvalitetnu utakmicu u španjolskoj Primeri. Hrvatski reprezentativni kapetan je za taj nastup dobio i nove pohvale, na kakve je već naviknut u svojoj sjajnoj seriji utakmica za Real, no unatoč tome, za sada još nema službene potvrde produženja ugovora s madridskim klubom za još jednu sezonu, do ljeta 2022. godine.

Podsjetimo, Modrićev sadašnji ugovor s Realom traje do završetka ove sezone, a pri kraju 2020. stigla je vijest da je dogovoren njegov ostanak u dresu madridskog velikana i u sezoni 2021./22.

Po informacijama za koje se tada doznalo, kapetan Vatrenih koja po sadašnjem ugovoru iznosi 10 milijuna eura u ovoj sezoni. Ipak, ta priča još uvijek nije dobila i službenu potvrdu.

Kako donose , ovaj zastoj nije znak dubljeg problema u pregovorima i mogućeg razlaza bez dogovora da Modrić ostane u Realu do ljeta 2022. godine. Priča da će ostati trebala bi uskoro dobiti i zaključak s potpisom na produženje, a do toga treba odraditi još završnicu pregovora.

Po informaciji koju su objavila 24sata, u pregovorima se trebaju ‘utanačiti’ svi financijski detalji ovog produženja. Modrić bi pristao na smanjenje primanja, što je Realu bitno i zbog problema koje je klupskoj blagajni donijela pandemija koronavirusa.

Zastoj koji traje najvjerojatnije se dogodio zbog pregovora o točnom iznosu smanjenja primanja našeg reprezentativnog kapetana.

Izvor: dnevno

Komentari

komentara