Izuzetna je čast primiti jedno ovakvo priznanje od našeg najtiražnijeg lista, jednog od najvažnijih brendova u BiH i svijetu “Dnevnog avaza”, kazao je Osmanagić

I ove godine tradicionalno urednički kolegij “Dnevnog avaza” birao je domaću i stranu ličnost godine. 

Za stranu ličnost godine proglašen je novoizabrani američki predsjednik Džo Bajden (Joe Biden), a za domaću ličnost godine nije bilo mnogo dvojbe – Semir Osmanagić, direktor Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Osmanagić je danas došao u posjetu redakciji “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg lista u Bosni i Hercegovini, gdje mu je glavni i odgovorni urednik Tarik Lazović uručio prestižnu nagradu “”.

U ugodnom razgovoru osvrnuli su se na Osmanagićeve uspjehe prethodnih godina, koji je, barem zasada, krunisan posjetom prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića tokom prethodne godine. 

– Izuzetna je čast primiti jedno ovakvo priznanje od našeg najtiražnijeg lista, jednog od najvažnijih brendova u BiH i svijetu “Dnevnog avaza”. Moja zahvala ide vašoj redakciji i vašem uredništvu. Iz Visokog i našeg projekta 2Bosanska piramida Sunca” su u vašu redakciju uvijek dolazile pozitivne i afirmativne vijesti i mislim da je to važno u vremenu kada smo okruženi nemilim i negativnim energijama – poručio je Osmanagić. 

Obišao je redakciju “Avaza” te razgovarao i sa novinarima.

Izvor: avaz

Komentari

komentara