Glumica Olivia Wilde snimljena je kako grli bivšeg zaručnika Jasona Sudeikisa i to nakon što je potvrđeno da je u vezi s Harryjem Stylesom koji ju u javnosti predstavlja kao svoju djevojku.

Vijest o vezi Olivije Wilde i Harryja Stylesa odjeknula je poput bombe u Hollywoodu, nakon što su se zajedno pojavili na vjenčanju njegova agenta na kojem ju je on svima predstavio kao svoju djevojku.

36-godišnja glumica i 26-godišnji glazbenik tako su u rekordno kratkom postali jedna od najzanimljivijih priča na sceni, nakon što je njihova romansa počela na snimanju filma “Don’t Worry Darling” kojeg ona režira, a on u njemu glumi. Vezu su neko vrijeme držali u tajnosti, a u tome im je pomogao slavni voditelj James Corden.

Međutim, ono što je sve dodatno iznenadilo su najnovije fotografije Olivije i njezina bivšeg zaručnila Jasona Sudeikisa koje su nastale nakon što je veza nje i Harryja potvrđena. Naime, bivši zaručnici uhvaćeni su kako su izmjenjuju prisne zagrljaje, nježne dodire i poglede pa se mnogi pitaju što se to zapravo događa.

Par je zajedno bio osam godina, imaju dvoje djece i bili su zaručeni, a vijest da prekidaju u studenom prošle godine mnoge je ostavila u šoku jer se očekivalo da će uskoro stati pred oltar.

Je li riječ o buđenju starih ljubavnih iskrica ili možda samo o prijateljskom odnosu bivših zaručnika pokazat će vrijeme, no sigurni smo da će se o Oliviji, Harryju i Jasonu još puno pričati.

izvor: showbizz

Komentari

komentara