TIMO WERNER i Chelsea u velikoj su krizi. Njemački napadač nije zabio već 12 utakmica zaredom, a Chelsea je porazom od Manchester Cityja (1:3) stigao do četvrtog poraza u posljednjih šest kola. 

Završnicu utakmice Chelseaja i Cityja na Stamford Bridgeu obilježila je bizarna ozljeda Wernera. Nijemac je pokušao brzopotezno izvesti korner dodajući loptu suigraču, ali je prednjim dijelom stopala zakačio zastavicu i udario se petom po gležnju druge noge. S bolnom grimasom Werner je čučnuo, a sudac prekinuo igru i poništio korner.

Nedavno je menadžer Chelseaja Frank Lampard javno prozvao Wernera koji je ovog ljeta stigao iz Leipziga za 50 milijuna eura.

“Werner? Vidjet ćemo što ćemo s njim. Sigurno je da će slaba realizacija uvijek biti nešto po čemu će se suditi napadače. Mogao sam napraviti više zamjena, ali imao sam osjećaj da sam dovoljno napravio. Timo nam nije dao dovoljno s loptom ni bez nje. Za nešto od toga mu treba i vremena. Stalno govorim isto jer on sada igra u bitno drugačijoj ligi, treba mu vremena. Razgovarat ću s njim i vidjeti kako se osjeća.”

Werner je od dolaska u Chelsea zabio četiri ligaška pogotka, posljednji još početkom studenoga protiv Seffielda.

Izvor: index

Komentari

komentara