Najviša Brazilka udana je za ‘tri glave’ nižeg muškarca: ‘Mi to ne doživljavamo kao problem’

‘Pala’ sam na njega odmah tamo i tada, jer je bio prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čovjeku, a ne kao prema nekakvoj nakazi prirode, prisjetila se ova djevojka

Njezini roditelji samo su u čudu gledali kako njihova djevojčica raste i nikako da stane. Čudili su se obzirom da su oboje niži, mama je visoka 162, a otac 170 centimetara. Sa 10 godina Elisane Silva iz Salinopolisa u Brazilu bila je visoka oko 175 centimetara. Danas ima 26 godina i 207 centimetara. 

Cijeli život je, kaže, privlačila pažnju, a nerijetko su joj se i rugali. Kad je 2011. naišla na brižnog Francinalda (31), zaljubila se u njega unatoč tome što je puno niži od nje – ima svega 162 centimetra. Vjenčali su se 2015. godine. Otkrila je što ju je privuklo kod njega.

– Osjetila sam momentalnu povezanost s njim od trenutka kad sam ga upoznala, nisam ni primjećivala njegovu visinu. Francinaldo je prilično niži od mene, ali nije me bilo briga. Iako je pokazivao znatiželju zbog moje visine i stanja, nikad mi nije upućivao nikakve zle komentare, niti me osuđivao zbog mojeg izgleda. ‘Pala’ sam na njega odmah tamo i tada, jer je bio prva osoba koja se prema meni ponašala kao prema čovjeku, a ne kao prema nekakvoj nakazi prirode – prisjetila se.

– Iako postoji očita razlika u visini, mi to ne doživljavamo kao problem jer se volimo baš takvi kakvi jesmo i ne bismo željeli da se bilo što promijeni. Francinaldo me 2012. zaprosio i, iako sam bio samo tinejdžerka, znala sam da želim provesti život s njim – dodala je.

Nakon vjenčanja su dobili sina.

– Angelo je već visok 94 centimetra iako ima tek tri godine, ali ne vjerujem da će narasti visok kao ja, već da će biti prosječne visine. Mislim da moje stanje nije nasljedno – prokomentirala je i priznala kako planira postati model, jer o tome mašta cijeli život.

Kaže kako šalje svoje fotke modnim agencijama i nada se da će joj se neka od njih uskoro javiti.

Otkrili su zašto je toliko visoka – zbog tumora

Prisjetila se koliko su njezini roditelji bili šokirani, ali i koliko je rast bilo neugodno iskustvo.

– Njih dvoje baš nisu visoki pa je bio šok za cijelu moju obitelj što sam bila najviši član obitelji u dobi od samo deset godina. Sjećam se da sam osjećala intenzivne bolove u kostima i veliki pritisak u glavi, što se događalo, vjerujem, zbog prevelike brzine kojom sam rasla, pa smo odlučili posjetiti medicinskog stručnjaka – ispričala je.

– Predložili su da napravimo nekoliko rutinskih testova kako bismo shvatili zašto sam toliko visoka, ali moja obitelj nije mogla platiti medicinske troškove, pa to nije bila opcija. Međutim, nacionalna televizijska mreža javila se mojoj obitelji nakon što su čuli moju priču. Nakon toga smo 2010. godine odletjeli u Sao Paulo gdje sam se pojavila na nacionalnoj televiziji i besplatno obavila sve testove – nastavila je.

– Djeca u školi zvala su me ‘žirafa’, ‘bandera’ i ‘gorostas’… To je jako loše utjecalo na moje mentalno zdravlje tako da sam na kraju prestala odlaziti u školu. Sjećam se da sam se zaključala u kuću jer mi je bilo toliko mučno od bolnih komentara i riječi koje su mi ljudi neprestano govorili – rekla je Elisane.

– Odlučila sam odustati od škole i to mi je bila najteža odluka koju sam ikad morala donijeti. Željela sam se školovati, ali znala sam da u tom okruženju neću izdržati. U to vrijeme sam imala 17 godina, pa moji roditelji nisu imali puno toga za reći po tom pitanju. Bila sam izgubljena jer nisam znala kamo dalje sa životom – kazala je ova djevojka.

Danas je, kaže, sretna i ispunjena, jer ima svoju malu obitelj koja ju podržava i voli, prenosi Metro

Izvor: 24sata.hr

Prethodni članakVIDEO: Mala francuska autonomna podmornica će snimati dno okeana
Sljedeći članakAvion s Malte za Kataniju vraćen zbog putnice koja je odbila nositi masku