Materijal za renovaciju uglavnom su kupovali na akcijama, a najviše novca potrošili su na novi hladnjak i aparat za točenje piva…

Zbog pandemije koronavirusa kafići su zatvoreni u Ujedinjenom Kraljevstvu, no to nije neke spriječilo da i dalje uživaju u iskustvu odlazaka na piće. Vicki Fortune iz Darforda i njezin partner Steve odlučili su pub napraviti u svojem dvorištu.

Novac koji su uštedjeli od otkazanog i planiranog odmora u Grčkojiskoristili su za renoviranje malog prostora u dvorištu za koji se vjeruje da je nekoć bio zahod na otvorenom. Za renovaciju su potrošili oko 1000 britanskih funti, ili oko 8500 kuna. 

Materijal za renovaciju uglavnom su kupovali na akcijama, a najviše novca potrošili su na novi hladnjak i aparat za točenje piva.

S obzirom na pravila o socijalnom distanciranju i aktivne mjere za borbu protiv koronavirusa, 28-godišnja Engleskinja i njezin četiri godina stariji partner rade od kuće i rijetko izlaze. Ovaj kafić pokazao se kao izvrsno mjesto za „izlazak“ na kraju stresnog dana, nadamo se samo da se pridržavaju mjera koje su na snazi u njihovoj zemlji.

Vicki i Steve uživaju u svojem malom pubu u vlastitom dvorištu

Vicki i Steve uživaju u svojem malom pubu u vlastitom dvorištu

Izvor i foto: punkufer i Profimedia

Komentari

komentara