Luke Evans potvrdio je kako su on i Rafael Olarra prekinuli vezu, no previše detalja o tome medijima nije htio ispričati.

Glumac Luke Evans potvrdio je da se razišao od svog dečkaRafaela Olarre.

41-godišnji glumac kojeg najviše pamtimo po ulozi u filmu “Ljepotica i zvijer” i njegov sada već bivši dečko navodno su probleme imali još u listopadu prošle godine, kada su obožavatelji primijetili da se više ne prate na Instagramu.

Ipak, nekoliko dana kasnije pomirili su se te se činilo da je sve u redu, no prije nekoliko dana Luke je za američke medije potvrdio da više nije u vezi. “Tako je kako je”, samo je kratko komentirao prekid.

Par se počeo viđati na ljeto pretprošle godine, a sretne vijesti sa svijetom su podijelili u veljači 2020. Posljednjih nekoliko mjeseci proveli su u Australiji, gdje je Evans snimao novi film, no izvori bliski paru ističu kako je Rafael otišao prije nekoliko tjedana.

Olarra inače živi u Miamiju, gdje i radi, a umjetnički je direktor lanca hotela baziranih na Floridi i u Argentini. S glumcem je proveo prvih nekoliko mjeseci karantene, no njihovoj je ljubavi sada i službeno došao kraj.

Izvor: showbuuz

Komentari

komentara