CALCIOMERCATO je jučer objavio kako je Ivan Perišić velika želja Josea Mourinha i Tottenham Hotspura te da bi već ovog siječnja mogao biti prodan u London za 11 milijuna funti.

Hrvatski krilni napadač nakon povratka iz Bayerna koji ga je odbio otkupiti nije se uspio nametnuti ni u talijanskom velikanu i već neko vrijeme jasno je da će u ozbiljnim planovima nekog trenera biti tek nakon transfera.

Tottenham ga želi

Na njegovu sreću, talijanski mediji naveliko pišu o tome da za njega postoji interes brojnih kluba, a najozbiljniji se pokazao Tottenham Hotspur.

Navodno su Englezi već krenuli u pregovore oko Perišića jer znaju da Inter umjesto njega želi dovesti Emersona Palmierija iz Chelseaja. Sukladno tome, Tottenham se nada da bi Perišića mogao dobiti po sniženoj cijeni od samo 11 milijuna funti.

Navodno bi Perišić tražio plaću od oko 70 tisuća funti tjedno što je Tottenham spreman platiti pa engleski mediji sve ozbiljnije pišu kako bi do ovog posla moglo doći već u siječnju. 

Mogli su dobiti i 50 milijuna eura

Josea Mourinha s Perišićem se povezivalo i prije nego što je preuzeo Tottenham, još dok je bio trener Manchester Uniteda.

“Laskalo mi je divljenje Josea Mourinha, to je potvrda napornog rada i dobrih igara. Kad vas takav trener hvali – menadžer kluba kakav je Manchester United – teško je ne misliti o ponudi. Drago mi je što o meni ima visoko mišljenje, takve me stvari motiviraju na naporan rad i treninge kako bih postigao što je moguće više”, rekao je tada Perišić.

Perišića je Inter doveo 2015. godine za 16 milijuna eura. Manchester je dvije godine kasnije talijanskom klubu navodno nudio više od 50 milijuna eura.

Izvor:index

Komentari

komentara