Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti dogovorio je ostanak u Madridu još godinu dana

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić prema svemu sudeći ostat će u Real Madridu do kraja lipnja 2022. godine. Naime, španjolskim medijima u nedjelju se proširila vijest da je s čelnicima kluba usmeno dogovorio sve uvjete novog, jednogodišnjeg ugovora koji će uskoro i potpisati.

Dogovor između Modrića i Reala, koji će najboljem hrvatskom nogometašu omogućiti da cijelu dekadu provede u “kraljevskom klubu”, bio je prilično jednostavan u usporedbi s pregovorima koje su čelnici vodili s drugim zvijezdama madridskog kluba, kao što su Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos. Naime, hrvatski veznjak nije inzistirao na dvogodišnjem ugovoru i bio je spreman na smanjenje plaće, koja mu trenutačno donosi 10 milijuna eura godišnje, čime će pomoći klubu u prevladavanju ekonomskih teškoća izazvanih pandemijom, koja je Realu odnijela oko 25 % ukupnih prihoda, odnosno oko 200 milijuna eura.

U međuvremenu, talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je povodom ove vijesti kako je Modrić bio veliki san Zvonimira Bobana koji ga je planirao idućeg ljeta besplatno dovesti u Milan.

“Sve je propalo nakon što je Boban otišao iz Milana prije gotovo godinu dana. On je prije godinu i pol dana stvarno ozbiljno radio na tome da ga dovede te je htio graditi momčad oko njega, ali sve je na kraju propalo”, piše Romano.

Izvor: net hr / Foto Profimedia

Komentari

komentara