Nije promaknulo da je Lewandowski nosio sat Audemars Piguet koji se proizvodi od 2018. godine.

Poljski napadač Robert Lewandowski (32) prije nekoliko dana proglašen je najboljim nogometašem svijeta za 2020. godinu u izboru Fife.

Glasovali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari, te navijači, a Lewandowski je slavio ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Napadača Bayerna u Njemačkoj je posjetio Fife Gianni Infantino budući da zbog pandemije koronavirusa nije bilo ceremonije. 

Poljski nogometaš se za tu prigodu lijepo uredio, a pozornost navijača na društvenim mrežama privukao je njegov sat. Nije promaknulo da je Lewandowski nosio sat Audemars Piguet koji se proizvodi od 2018. godine. Izrađen je u svega stotinjak primjeraka, a cijena mu je vrtoglavih 150 tisuća eura. Inače, Lewandowski u Bayernu zarađuje oko 20 milijuna eura godišnje.

Podsjetimo, nagradu The Best prije dvije godine dobio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. A i veznjak Real Madrida voli skupe stvari pa je tako prošle godine za vrijeme božićnog ručka nosio sat Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom. 

Cijena Modrićeva sata je oko 37 tisuća eura, a najskuplji model tog sata na tržištu košta 70 tisuća dolara.

Izvor: Večernji

Komentari

komentara