dm poklon kartice u vrijednosti od 400 KM uručene su svim zaposlenima u kompaniji dm drogerie markt, koji su i u razdoblju od ožujka do svibnja bili u radnom odnosu, neovisno o visini njihove plaće i pozicije. Na taj način želi se potvrditi važnost individualnog zalaganja, poslovne ili privatne prirode svakog pojedinca, kao i nagraditizajednički uspjeh tokom Korona-krize.

Za predanost radu i nesebično zalaganje tijekom epidemije, zaposlenici kompanije dm drogerie markt BiH dobili su novčanu nagradu u vidu dm poklon kartica vrijednosti od 400 KM.

„Mnogi zaposlenici u dm-u su tijekom epidemije bili izloženi posebnim fizičkim, psihičkim i financijskim izazovima – kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kao poslovna zajednica smatramo svojom odgovornošću da u okviru svojih mogućnosti damo potporu svakom pojedincu i nagradimo doprinos zajedničkom uspjehu u izazovnim vremenima. Stoga smo u ovo posebno priznanje zaposlenicima investirali ukupno 440.000 KM“, kazao je Damir Šlosel, direktor dm-a BiH.

Posebni izazovi prevaziđeni zajedničkim snagama

Promjene u okviru potrošačkih navika tijekom, a i nakon lock-downa, kao i opsežne mjere zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca– sve to umnogome je predstavljalo poseban izazov za dm. Stoga je već na početku epidemije formiran tim na nivou firme koji je pratio, te i dalje prati, razvoj situacije kako bismo, sukladno okolnostima koje su podložne promjenama pravovremeno mogli reagirati. Sukladno tomu, dezinfekcija prostora se radi češće nego što je to zakonom inače predviđeno, zaposlenici nose zaštitne maske, a na kasama su postavljene sigurnosne barijere kao dodatna fizička zaštita između zaposlenika i kupaca. Kupci se kontinuirano pozivaju da ovim mjerama budu podrška održavajući odstojanje, po mogućnosti plaćajući kartično te generalno vodeći više računa o općenitim higijenskim preporukama.

„Tijekom posljednjih mjeseci uspjeli smo da uz mnogo fleksibilnosti i lojalnosti naših zaposlenika zaštitimo poduzeće i cijelu našu radnu zajednicu od veće štete“, kazao je Šlosel te zaključio: „Period koji je iza nas pokazao je da zajedničkim zalaganjem možemo prevazići različite situacije, makar one bile izazovne kao što je ova pandemija.“

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od lipnja 2006. kada je otvorena prva dm prodavaonica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 14 godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 768 zaposlenika i 78 prodavnica u 44 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 188,2 milijuna KM. Asortiman dm-a obuhvaća preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je preko 30 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Radio vitez

Komentari

komentara