Cijeli red putnika gledao je tu anarhiju, a ja sam se osjećala toliko bespomoćno… Trudila sam se dokazati da sam žena, kaže. Nakon što je priča postala viralna, oglasili su se i iz aviokompanije

Svjetski poznata dizačica utega iz Rusije, Ana Turajeva (42) proživjela je veliku nelagodu na aerodromu. Naime, djelatnici nisu vjerovali da je žena pa joj nisu dozvolili ukrcaj u avion. 

Sportašica je iz Sankt-Petersburga putovala u rodni Krasnodar, a zaposlenici su ju ‘bombardirali’ s nizom intimnih pitanja pred drugim putnicima uoči leta. 

– Na kontrolnoj točci me nisu pustili govoreći da mi u putovnici piše da sam žensko. Bilo je ponižavajuće, ukorili su me pred tolikim ljudima u redu. Ispitivali su me o intimnim stvarima. Interesiralo ih je tko sam u životu, ali i u krevetu – rekla je Ana za strane medije i dodala:

– Cijeli red putnika gledao je tu anarhiju, a ja sam se osjećala toliko bespomoćno… Trudila sam se dokazati da sam žena – kaže. Nakon što je priča postala viralna, oglasili su se i iz aviokompanije.

– Ispričavamo se zbog negativnih emocija koje ste proživjeli. Takva usluga je neprihvatljiva – rekli su. 

Izvor:24sata.hr

Komentari

komentara