Danas je održan prvi službeni trening Nogometne akademije Master na terenu sportskog centra Ecotok, Donje Putičevo. Mališani su bili oduševljeni i s nestrpljenjem iščekuju sljedeći trening. Na današnjem treningu bili su prisutni svi treneri, kao i sam voditelj akademije, jer želja je upozati se dobro s polaznicima akademije, ali i steči njihovo povjerenje.


Nogometna akademija Master treninge će održavati tri puta tjedno u dogovoru s trenerima, a cilj je malim nogometašima ponuditi najbolje znanje, vještine i uvjete. Master je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se ovdje voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.


Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.
Akademija u budućnosti teži ka najvišim ciljevima.
Polaznicima Nogometne akademije Master želimo omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši. Pokušat ćemo ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regiona. Međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu sto bolji, organizirat ćemo edukaciju i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.
Naša akademija ima najviše ciljeve, ali idemo korak, po korak poručuli su iz Mastera.

Komentari

komentara