Nekadašnji igrač Viteza, zagrebačkog Rudeša, Čelika iz Zenice i tuzlanske Slobode, Tony Livančić (25), danas će imati predstavljanje u svom novom klubu.

Prema  saznanjima portala Vitez.info, Tony Livančić je potpisao ugovor s Triglavom na godinu dana, iako neslužben- postoji mogućnost da se već na polusezoni otisne dalje. Iako, Tony naglašava kako je fokusiran u ovom trenutku isključivo na to da prikaže što bolje igre za ekipu Triglava.

“Danas imam službeno predstavljanje u klubu, došao sam prije nekoliko dana u Kranj. Već u srijedu ili za vikend bih trebao i igrati. Čekao sam cijeli prijelazni rok što će se dogoditi. Moja želja je bila inozemstvo, zato sam i čekao ovoliko dugo. Bilo je nekoliko ozbiljnih kombinacija, ali sve je dodatno zakomplicirala situacija s koronavirusom. Na koncu je ostala opcija sa Slovenijom, a između nekoliko ponuda izabrao sam Triglav. Sve vrijeme treniram i spreman sam, fizički i mentalno, jedva čekam zaigrati”, kazao je za portal Vitez.info Tony Livančić.

Triglav je slovenski nogometni klub iz Kranja. Momčad trenutno igra u slovenačkoj drugoj ligi, a nalaze se u sredini tabele. Klub je osnovan 1920. Sredinom 1990-ih, klub se pripojio NK Naklo i ponovno je osnovan pod trenutnim imenom Triglav Kranj.

Vitez.info

Komentari

komentara