7.1 C
Travnik
Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiSrednja škola “Vitez” organizira komemoraciju, emotivnom porukom se oprostili od profesorice Vesne...

Srednja škola “Vitez” organizira komemoraciju, emotivnom porukom se oprostili od profesorice Vesne Šero

Srednja škola “Vitez” organizira komemoraciju za iznenada preminulu profesoricu ove škole, Vesnu Šero.

“KOMEMORACIJA za našu profesoricu i kolegicu Vesnu Šero održat će se danas u 11 sati u Srednjoj školi “Vitez” u Vitezu. Redovite nastave u obje smjene neće biti”, poručili su iz Srednje škole “Vitez”.

Tijekom dana na službenoj Facebook stranici Srednje škole “Vitez” objavljena je i emotivna poruka.

“Teškog srca obavještavamo sve da nas je jutros iznenada i zauvijek napustila naša draga Vesna Šero, dugogodišnja djelatnica Srednje škole “Vitez”.
Vesna je bila profesorica ekonomske skupine predmeta i dio našeg kolektiva dugi niz godina. Bila je omiljena profesorica i kolegica u školi, ali i izvan nje. Prepoznatljiva po svojoj dobroti, blagosti i plemenitosti, uvijek spremna pomoći svakome.

U ime Srednje škole “Vitez” izražavamo najdublju sućut njezinoj obitelji, suprugu Edvardu, kćerki Ivi, sestrama Dragani i Luciji, bratu Draganu, svekrvi Ljubici, svekru Ivici, djeveru Marku te ostaloj mnogobrojnoj rodbini, prijateljima, učenicima i kolegama.

Vesnin prerani odlazak teško je prihvatiti. Ostavila je prazno mjesto u učionici i zbornici, ali i neizbrisiv trag u našim srcima i zajedničkim uspomenama. Pamtit ćemo je po njezinom širokom osmijehu, iznimnoj dobroti i pravome prijateljstvu.

Počivala u miru Božjem. ❤”, stoji u poruci Srednje škole “Vitez”.

spot_img