Nogometna akademija „Master“ je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se tu voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.

U svrhu cjelokupnog razvoja, djeci će biti omogućena zabava i igra, odlazak na izlete, predstave i turnire, prisustvovat radionicama i edukacijama, a sve u svrhu kompletnog razvoja.

Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.

Iz Akademije ističu kako u budućnosti teže ka najvišim ciljevima. Polaznicima Nogometne akademije „Master“ žele omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši. Pokušat će ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regiona.

Nedvojbeno je kako se polaznicima Akademije nude dobri uvjeti u sportskom centru „ECOTOK“ (Putićevo, Travnik), bezbroj nezaboravnih druženja, ali i kvalitetni treninzi sa stručnim kadrom. Međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu što bolji, u planu rada Akademije je i organizacija edukacija i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.

Ova Akademija definitivno ima najviše ciljeve, ali idu  korak, po korak …

No description available.
No description available.

dolina lasve

Komentari

komentara