Mladi entuzijasti iz Novog Travnika, Dario Križanac i Filip Vrhovac došli su na odličnu ideju koju se realizirali. Naime pokrenuli su vlastiti podcast a jučer su izbacili svoj prvi uradak. U goste su doveli Velimira Bugarina etnologa i kulturnog antropologa iz Novog Travnika.

Kako su došli na ovu ideju i čime se mislie baviti na svom kanalu otkrili su za Vitez.info

Vidjeli smo priliku da pružimo ljudima mogućnost da kažu svoje mišljenje o politici, društvu, svojim hobijima i svemu drugome. Primjetili smo da ljudi u našem okruženju nemaju priliku da to urade zbog nedostatka takvih medija kazao je za Vitez.info jedan od osnivača Dario Križanac.

Okruženi smo ljudima sa zanimljivom pričom i sada ih imamo priliku čuti i saznati neke njihove anegdote, životne priče, ideje… Vođeni tom mišlju došli smo na ideju Podcasta gdje ćemo pružiti tim ljudima priliku i obogatiti našu kulturnu baštinu zaključio je Dario za naš portal.

Velimir Bugarin je profesor povijesti, pisac, istraživač, sakupljač i čuvar naše baštine a B Podcastu iznosi zanimljivosti i detalje o Novom Travniku, misionarima u Africi, sadašnjosti i budućnosti mladih u BiH i još mnogo toga poručili su iz B Podcasta.

B Podcast - Velimir Bugarin - Od Novog Travnika do Afrike

Komentari

komentara