3.3 C
Travnik
Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaBiHUSAID FARMA II pomaže poljoprivrednicima da poboljšaju online promociju

USAID FARMA II pomaže poljoprivrednicima da poboljšaju online promociju

”Koristimo društvene medije da bismo promovirali naše proizvode i jako nam je važno da imamo privlačne vizuale koji će imati veći doseg i generirati veći broj pozitivnih reakcija naših kupaca”

Sweden/USAID FARMA II projekt sutra će održati praktičnu radionicu za poljoprivrednike i male biznise o upotrebi Canvae, besplatnog online grafičkog alata. Radionica nazvana “Canva: Moćan saveznik malih biznisa” o razvoju i grafičkom dizajnu vizuala za društvene medije, logotipa, postera, letaka i prezentacija bit će održana preko Zoom platforme.

”Koristimo društvene medije da bismo promovirali naše proizvode i jako nam je važno da imamo privlačne vizuale koji će imati veći doseg i generirati veći broj pozitivnih reakcija naših kupaca” – rekao je marketing menadžer u Favedi, proizvođaču prirodne kozmetike i biljnih preparata Muamer Zubčević.

Sweden/USAID FARMA II projekt podržava razvoj bh. poljoprivrede u pet sektora: mljekarstvo, voće i povrće, med, ljekovito i aromatično bilje i peradarstvo. Projekt pomaže da se domaći regulatorni okvir poboljša i uskladi sa zakonima Europske unije, te prenosi potrebno znanje proizvođačima kako bi im omogućili da povećaju proizvodnju, poboljšaju kvalitetu svojih proizvoda i ispune standarde potrebne za izvoz u EU, kao i na druga međunarodna tržišta.

Projekt također pruža podršku poljoprivrednim proizvođačima da svoje proizvode promoviru na domaćem i inozemnim tržištima, priopćeno je iz Sweden/USAID FARMA II projekta.

Izvor:Bljesak

spot_img