10.1 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaMagazinVlažnim maramicama u perilici rublja do uštede vremena i živaca

Vlažnim maramicama u perilici rublja do uštede vremena i živaca

Sljedeći put u punu mašinu s prljavim rubljem prije pranja stavite tri vlažne maramice.

Iako za nas glavninu posla obavljaju strojevi, pranje rublja ipak nam oduzima vrijeme i to u prosjeku četiri sata tjedno prema nekim istraživanjima. Zašto onda pristajati na rezultate koji nisu ništa manje nego savršeni?

Zašto onda pristajati na rezultate koji nisu ništa manje nego savršeni? Ako se nakon uloženog truda ipak zamarate s ostacima i nepoželjnim tragovima na tamnoj odjeći ili onima koji su dospjeli od kućnog ljubimca, vrijeme je da probate ovaj jeftin i učinkovit trik s vlažnim maramicama. Sljedeći put u punu mašinu s prljavim rubljem prije pranja stavite tri vlažne maramice. Kada se bubanj veš mašine počne okretati maramice će skupiti sitne čestice koje bi mogle završiti na vašoj odjeći. Stvar je u tome da se vlažne maramice ponašaju kao magneti, ali prije nego što primijenite trik, imajte na umu sljedeće savjete, piše Miss7.

Pobrinite se da vlažne maramice dovoljno čvrste U protivnom bi se mogle pokidati u perilici zbog čega neće mogući ispuniti svoju namjenu. Vlažnu maramicu rukama pokušajte rastrgati na trakice. Ako ti to baš ne uspijeva, znači da su vlažne maramice savršene za ovaj trik. Papirnate maramice ili krpe neće poslužiti svrsi Ako vlažne maramice pokušate zamijeniti papirnatima ili krpama za čišćenje od tkanine mogao bi se dogoditi suprotan učinak. Papirnate maramice će se raspasti i ostaviti tragove na tvom rublju, a krpe jednostavno ne mogu poslužiti ovome triku. Nemojte zaboraviti na miris Ako ne želite da rublje pokupiti miris vlažnih maramica, nabavite one antibakterijske ili bez mirisa. Također, možete ih natopiti omekšivačem za rublje kako bi maskirali njihov miris.

Izvor:Bljesak

spot_img