10.1 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaRegijaU Malom Lošinju ubijena maloljetna djevojka, policija objavila detalje

U Malom Lošinju ubijena maloljetna djevojka, policija objavila detalje

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je kako je uhićen muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom maloljetne djevojke u petak ujutro u Malom Lošinju

“Danas, 14. veljače u jutarnjim satima policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi mlađe životne dobi u Malom Lošinju. Djelatnici Hitne medicinske pomoći Mali Lošinj ozlijeđenoj su pružili potrebnu medicinsku pomoć, ali je nažalost preminula. Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid, kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, a nedugo nakon dojave policija je u službene prostorije privela mušku osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti smrti djevojke”, izvijestili su iz primorsko-goranske policije.

Očevid ubojstva u Malom Lošinju

Iz Srednje škole Ambroza Haračića  da je ubijena djevojka njihova učenica. “Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca”, kazali su nam u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

Izvor:Tportal

spot_img