Od 4. decembra u TELEMACH ponudu stiže novi kanal – Nova Sport, televizijski kanal specijalizovan za prenose najvažnijih sportskih događaja koji će gledaocima ponuditi raznovrstan premium sportski sadržaj – svakoga dana – 24 sata dnevno.

Samo u prvoj sedmici emitovanja, Nova Sport ekskluzivno donosi 19 direktnih prenosa vrhunskih sportskih događaja, među kojima su fudbalski mečevi Premier league: Manchester United – Tottenham, kao i gradski derbi Manchester City – Manchester United.

Gledaoce u ovoj sedmici očekuju i uzbudljive košarkaške utakmice Eurolige, a u centru pažnje bit će susret najljućih rivala Panathinaikosa i Olympiacosa.

Ljubitelji engleske Premier league će, na kanalu Nova Sport moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premier league, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport.

Liga nacija je jedno od najmlađih fudbalskih takmičenja, a na Nova Sport kanalu ljubitelji fudbala moći će da bodre svoje reprezentacije ili favorite iz drugih zemalja. Osim fudbala, novi kanal prenosit će i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa. Najgledniji teniski turniri iz Japana, Kine i SAD-a u također se sele na Nova Sport kanal.

Novi kanal bit će i „kuća” američkog fudbala kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Fanove očekuju najinteresantniji mečevi najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji se pobjednik kruniše u velikom Super Bowlu.

Kanal Nova Sport za sve korisnike D3 i EON platforme je dostupan na poziciji 200, dok korisnici Total TV Extra paketa mogu da ga prate na poziciji 150.

Komentari

komentara