Dragi korisnici,

Kao operater sa najvećim brojem TV i radio kanala u Bosni i Hercegovini, Telemach je pripremio još jedno iznenađenje za Vas,  te akciju u kojoj smo otključali sve dodatne digitalne kanale i Video klub naslove produžili smo do 30. septembra.

Svi postojeći korisnici EON, D3 i Total TV platforme nastavljaju da uživaju uz sve digitalne kanale iz Telemach ponude, odnosno u više od 250 kanala, od kojih je preko 65 u HD rezoluciji do 30.9. Pored ovoga, tokom istog perioda, dostupan vam je Video klub sa preko 16.000 popularnih naslova.

Ukoliko ste ljubitelj serijskog programa, pored postojećih domaćih i regionalnih hit serija kao što su: „Konak kod Hilmije“, „Žigosani u reketu“ i „ Ubice mog oca“, među otključanim sadržajima moći ćete pratiti najtraženije i najgledanije serije, „Ballers“, „Obitelj pravednika“, „Igre prijestolja“, „Tudori“, „Tajni život mačaka“, „Milijarde“ kao i ekskluzivne filmove i druge serije i dokumentarce prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster i drugi.  

U velikom izboru HBO naslova možete uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok su ostali kanali automatski otključani.

U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji.

Nema kraja iznenađenjima. Uskoro još lijepih vijesti iz Telemacha.

Vaš Telemach

Komentari

komentara