Kada je vidjela pismo bila je jako sretna, a kaže kako joj je ovo jedan od najboljih dana u životu

Asya Isović je devetogodišnjakinja iz Sarajeva koja je odlučila poslati kraljici Elizabeti II razglednicu, pjesmicu i crtež, a na čudo svih, dobila je nakon otprilike dva mjeseca odgovor iz Balmoral Castlea, gdje Kraljica odlazi na odmor. 

 | Autor :

Ideju da pošalje pismo dobila je nakon što je pogledala film koji govori o kraljičinim ljubimcima, psima pasmine Corgi. Slikanjem se bavi oduvijek pa joj nije bio problem nacrtati nešto i za Kraljicu. Odgovor je željno iščekivala pa ju je pismo jako razveselilo.

 | Autor :

U pismu je pisalo: “Draga Asya. Kraljica se zahvaljuje na ručno izrađenoj razglednici, pjesmici i prekrasnim crtežima koje je dobila. Iako nije mogla osobno odgovoriti, Kraljica je dirnuta vašim vremenom utrošenim na kreiranje razglednice i poklona.  Hvala vam još jednom što ste pisali i šaljem najbolje želje za budućnost” Asya je rekla kako je bila jako sretna kada je ugledala pismo. Trčala je i skakala po krevetu. Sve je objavila i na svojem Instagram profilu gdje je napisala da joj je to jedan od najboljih dana u životu. 

Izvor:Vecernji

Komentari

komentara