Predstavnici svih šest festivala koji će se ovo ljeto održati na Martinskoj kod Šibenika okupili su se u nedjelju na području bivšeg kampa i zajednički ga detaljno doveli u red, kako bi sve bilo spremno za vruće festivalsko ljeto. Očekuje se da će kroz Šibenik zbog ovih festivala prodefilirati oko 15.000 ljudi.

Iz kampa koji ne radi i bio je zapušten već više desetljeća odneseno je brdo smeća, prostor je kultiviran, osigurani su prilazi moru, postavljeni tuševi i uređeni svi drugi detalji kako bi sve bilo spremno za petak i Regius festival koji otvara ljeto na Martinskoj, javlja ŠibenikIN.

Osim tri dana glazbe na tri stagea, na kojima će se izredati tridesetak DJ-a, šibenski Nox Festival (od 2. do 4. kolovoza) ima prilično zanimljiv ekstra sadržaj za svoje posjetitelje – besplatan kamp, i to ne samo tijekom ona tri dana održavanja festivala jer gratis kampom svoju publiku časte čak pet dana.

Kamp otvara u četvrtak, 1. kolovoza ujutro, a ljudi tamo mogu biti sve do ponedjeljka kada je u Hrvatskoj praznik i tako se uz produženi vikend malo odmoriti nakon trodnevne zabave – kažu u Nox Festivalu.

Festivalska ulaznica za sva tri dana košta samo 190 kuna, a za besplatni kamp trebaju samo doplatiti 10 kuna dnevno troškove boravišne pristojbe.

Kamp je robinzonskog tipa što znači da imaju na raspolaganju tuševe, wc i čuvani prostor u sklopu festivalske lokacije.

Komentari

komentara