Sve više građana Novog Travnik u posljednje vrijeme koristi pogodnost koju nudi općina od 30-postotnog sudjelovanja prilikom zamjene dotrajalih krovova na zgradama u gradskom području.

Naime, tako su i stanari zgrade u ulici Ljudevita Gaja od ulaza 33 do 37, ovih dana završili radove na rekonstrukciji krova, čime je riješen dugogodišnji problem prokišnjavanja. Inicijator akcije je stanar Saša Baškarad, koji je uspio organizirati stanare i koordinirati sa općinskim službama.

Obnovili smo krov 50 metara dužine i 12 širine, a vrijednost investicije prešla je 20.000 KM. Važno je istaknuti da su u akciji sudjelovali svi stanari iz 27 stanova i dva poslovna prostora. Mislio sam da se ljudi neće odazvati, ali na kraju su se svi odazvali, čak i oni koji trenutno ne žive tu, nego su u dijaspori. Zahvalio bih se predsjedniku MZ Vedranu Dujmušiću i Dragi Tokaliću, što su nas podržali, kao i poduzeću Limomar, koje je sve radove obavilo besprijekorno, te Općini, rekao je Baškarad.

Ovakva dobra suradnja stanara može biti putokaz i drugim građanima kako uz sufinanciranje općine mogu riješiti problem dotrajalog krova.1 od 6  

Komentari

komentara