BK “Tempo” iz Viteza sudjelovao je proteklog vikenda na dvije biciklističke utrke – “Uvati Vitar 2019”, te “Uspon Biokovo 2019”.
Najviše članova je vozilo XC maraton na Braču – Uvati Vitar, gdje su, u konkurenciji od skoro 400 natjecatelja, osvojili 8 medalja, 1. i 3 mjesto su osvojili Boris Prusac i Saša Vidović u kategoriji Masters. Bojan Bučar i Dražen Akrap su se plasirali kao drugi i treći u najzahtjevnijoj kategoriji utrke, Muškarci od 18 do 39, a da je budućnost ovog kluba kluba zaista svijetla, pokazuju rezultati mlađih članova, Karle i Nine, koje su osvojile 1. i 2. mjesto u kategoriji Juniorki od 12 do 16 godina, te Petar i Grgur prvo i treće u kategoriji Juniora, na stazama Bonaca odnosno Vitar.

I dok je većina ekipe zasluženo odmarala, Tanita, Dražen i Bojan su se odmah uputili prema Makarskoj na sljedeći izazov prethodnog vikenda, na utrku “Uspon Biokovo 2019”, gdje je Tanita osvojila drugo mjesto u kategoriji Žene od 20 do 30 godina.

Ukupno 9 medalja na dvije utrke u dva dana za klub koji prije 6 mjeseci ne da nije postojao, nego nije postojala ideja o novom klubu. Što reći za klub iz jednog malog grada, koji osvjetla obraz tog grada, gdje god da se pojavi, a koji nema nikakvih izvora financiranja osim samih članova. Djevojke, momci, svaka vam čast!

Komentari

komentara