0.8 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaMagazinIzašle posljednje epizode omiljene serije “Teorija velikog praska”

Izašle posljednje epizode omiljene serije “Teorija velikog praska”

Nakon punih 12 sezona, glumci nagrađivane serije “Teorija velikog praska” oprostili su se početkom svibnja sa serijom koja ih je prestavila.

Ostavili su tada svoje otiske, ali i autograme, ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku. Nakon toga nije dugo trebalo da i u javnost procure detalji o završnoj epizodi serije koja je brojnu publiku ostavila u suzama, ali od smijeha.

U samoj završnici sve fanove očekuju brojni raspleti. Jedna on najvećih i najsretnijih vijesti biti će kada Penny i Leonar saznaju da će postati roditelji. Ovu uzbudljivu vijest odlučili su podijeliti sa Sheldonom koji se sprema na put u Švedsku, čija reakcija će ih neugodno iznenaditi.

Očito je da je bolesna, a ja ne želim upropastiti svoj najvažniji dan na svijetu takvim vijestima, prekine Sheldon svog dragog prijatelja Leonarda koji mu pokušava objasniti da je sve uredu i da se radi o sretnoj vijesti.

Obećajem ti, nećeš se razboljeti i nije ništa loše, kaže u tom trenutnu Leonard, a Penny uzbuđeno povikne da je trudna, na što Sheldon odgovori: U pravu ste, ne mogu se sada nositi s time!

Šokiran Sheldonovom reakcijom, Leonard mu ljutito odgovara: Upravo si saznao da je žena koju voliš i o kojoj si brinuo 12 godina trudna i tebi je laknulo što te neće ničime zaraziti. Pravo si sebično smeće.

Pored toga vječita štreberica Amy doživljava pravi modni zaokret i gledat ćemo njen novi imidž, dok Raj kojeg igra Kunal Nayyar odlazi na spoj s glumicom Sarah Michelle Gellar, koju i u seriji predstavljaju po njezinu liku iz Buffy ubojice vampira.

Kraj serije podijeljen je u dva dijela, prikazana na američkoj TV mreži jedan za drugim, prvi dio nosi naziv “The Change Constant”, a drugi “The Stockholm Syndrome”.

Izvor: Jabuka.tv

spot_img