0.8 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaBiHČetvrta noćna utrka u Travniku bit će održana 31. kolovoza

Četvrta noćna utrka u Travniku bit će održana 31. kolovoza

Noćna trka “Pharmamed 2019.” u Travniku bit će održana 31. kolovoza. Pripreme su već u tijeku, a svi oni koji žele sudjelovati moći će se prijaviti od 1. lipnja.

Već imamo i vjerne trkače koji s nestrpljenjem očekuju datum otvaranja prijava, znajući da će im utrka i ove godine ponuditi nova iznenađenja. To pred nas stavlja nove izazove, veća očekivanja i više priprema, ali sve to je zaista vrijedno dobre atmosfere na utrci i pohvala trkača, ali i posjetitelja koji ovu ‘malu’ utrku stavljaju u rang velikih, s razlogom je nazivajući najvećom malom utrkom u BiH, kazali su Centra za edukaciju mladih koji su organizatori utrke.

Prošlogodišnja utrka je oborila sve dotadašnje rekorde. Helen Doron Kids’ Fun Run okupila je 400 mališana, dok je na velikoj utrci “za velike” sudjelovalo 700 natjecatelja, uz više od 5.000 posjetitelja iz cijele BiH koji su uživali u još jednoj travničkoj petici i noći za pamćenje.

Travnik treba da bude ponosan. Mnogi od nas na podiju su sudjelovali na trkama europskog i svjetskog kalibra, a ovu trku svrstavam u jednu od tih i u top pet trka koje sam trčao, rekao je drugoplasirani natjecatelj i atletski reprezentativac Srbije Nemanja Cerovac.

spot_img