Mladenke koje će svoje sudbonosno „Da“ izreći u subotu, 23. ožujka, ove godine u prelijepom ambijentu tvrđave Stari grad u Travniku, odabrale su vjenčanice, koje posebno za ovu priliku, od samog početka obilježavanja manifestacije „Dan općine Travnik“, besplatno iznajmljuje Darovni dućan „Ruža“.
Zajedničko svečano vjenčanje pet mladih parova je zakazano za 23. 03. 2019. godine , a održat će se u predivnom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad u Travniku sa početkom u 13:00 sati. Jedna mladenka dolazi iz Sarajeva, druga iz Doboja, dok je jedan par iz Novog Travnika, a prema riječima Aldijane Dizdar, glasnogovornice manifestacije Dan općine Travnik, mladi parovi s nestrpljenjem očekuju ovaj dan i raduju se što će biti dio jedne ovakve značajne manifestacije.

Darovni dućan „Ruža“ preko tri desetljeća svojom kontinuiranom vrhunskom kvalitetom zadržava, ali i osvaja nove klijente, koji se uvijek rado vraćaju.
Oni su ti, koji uvijek s nama dijele najvažnije trenutke u životu, osluškuju i ispunjavaju i najsitnije želje, a danas su usrećili i mladenke koje su, iako s razlogom zbog treme od vjenčanja bile nervozne i nestrpljive, ipak kući otišle zadovoljne i vesele.
Ukoliko imate dilemu gdje pronaći kvalitetnu i najljepšu vjenčanicu, nesvakidašnje aranžmane cvijeća, jedinstvene ukrase i dekoraciju za kićenje, pozivnice, ali i profesionalna rješenja za različite događaje, Darovni dućan „Ruža“ u Travniku je pravo mjesto za savršen izbor. Također, u Darovnom dućanu „Ruža“ može se pronaći i saksijsko i sušeno cvijeće, buketi i ikebane za sve prilike, a bitno je naglasiti i to da vrše dostavu cvijeća u cijeloj regiji.
Da bi naše mladenke, u subotu, 23. ožujka, ove godine u potpunosti zablistale i uživale u jednom od najvažnijih dana u svom životu, uveliko će doprinijeti tome i naša draga sugrađanka Matea Voloder, koja će im pokloniti besplatno šminkanje, istaknula je Dizdar.

Matea je nakon 13 godina predanog rada, brojnih edukacija i 23 stečene diplome u oblasti uljepšavanja, u prosincu prošle godine postala vlasnica svog prvog kozmetičkog salona pod nazivom „Beauty room“- (Soba za ljepotu), a povjerenje brojnih zadovoljnih klijentica najbolji su dokaz i potvrda njene dugogodišnje angažiranosti. Matea je također i certificirana edukatorica za ugradnju noktiju.
Ova mlada i talentirana, ali prije svega vedra i nasmijana Travničanka, ljubaznošću i optimizmom oduševila je mladenke, koje su nakon kratkog upoznavanja i izražavanja želja sa zadovoljstvom prihvatile ovaj divan poklon.
Matein kozmetički salon nudi brojne usluge uljepšavanja, od šminkanja, uređivanja noktiju i obrva, tretmana lica i manikure do depilacije, a također njen salon od svih drugih na području cijele općine Travnik izdvaja i mliječna pedikura.

Već sedam godina, Medina Abdulahagić spretno i uspješno uređuje frizure brojnim Travničankama, a u ovoj 2019. godini odlučila je svojim jedinstvenim kreacijama uljepšati i obradovati i naše mladenke, kazala je Dizdar.
Od 2015. godine, Medina je vlasnica Frizersko-kozmetičkog studija „Euphoria“ u okviru kojeg klijenticama nudi brojne frizerske i kozmetičke usluge, ali i masažu i maderoterapiju. Također, Medina kontinuirano usavršava svoja znanja i vještine, te prati nove trendove iz oblasti uljepšavanja.

Komentari

komentara