10.1 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaBiHNK GOŠK dobio novog trenera

NK GOŠK dobio novog trenera

NK GOŠK danas se razišao sa Matom Neretljakom. Gabeljani nisu briljirali u nastavku sezone, pa je odlazak Neretljaka bio neminovan.

Ipak, u GOŠK-u nisu sjedili skrštenih ruku, pa su čelnici kluba upravo dogovorili suradnju sa istaknutim hrvatskim stručnjakom Stankom Mršićem.

Potvrdio je to za SportSport.ba sportski direkor GOŠK-a Andrija Jurković.

Mršić je danas dogovorio saradnju sa GOŠK-om, a službeno će biti predstavljen u prostorijama kluba u petak.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Mršić je vodio Cibaliju, Vinogradar, Split, Osijek, Primorac,  Imotski, Zadar, te u BiH Posušje u najboljim danima tog kluba i njegov dolazak u Gabelu jasno pokazuje da je ovaj klub želi izboriti opstanak u društvu najboljih bh. timova.

GOŠK već za vikend očekuje duel protiv Zrinjskog u okviru trećeg dijela sezone.

Tko je Stanko Mršić?

Stanko Mršić jedini je Hrvat koji je na klupi pobijedio i danskog izbornika Agea Hareidea i hrvatskog Zlatka Dalića. I trenirao je Zlatka Dalića, Ivicu Olića, Luku Modrića, Danijela Subašića, Antu Rebića…, pisali su nedavno hrvatski mediji o sada već novom treneru GOŠK-a.

Antu Rebića sam trenirao u Splitu, Luku Modrića u mladoj reprezentaciji, Ivicu Olića u Marsoniji, Zlatka Dalića u Varteksu, Subašića sam prvi stavio na gol…, kazao je Mršić u jednom od intervjua.

spot_img