4.2 C
Travnik
Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaMagazinPogledajte nesreću u Zagrebu: Žena je za dlaku izbjegla udar

Pogledajte nesreću u Zagrebu: Žena je za dlaku izbjegla udar

Na snimci se jasno vidi kako je vozač crnog BMW-a dojurio velikom brzinom te udario u crveni Audi kabriolet koji se kretao iz suprotnog smjera i skretao ulijevo u Kapucinsku

Vozač je slučajno snimio tešku nesreću u zagrebačkoj Dubravi, a video je već počeo kružiti društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO

Dva auta sudarila su se 12.45 sati na križanju Avenije Dubrava i Kapucinske ulice. No, na snimci se jasno vidi kako je vozač crnog BMW-a dojurio velikom brzinom te udario u crveni Audi kabriolet koji se kretao iz suprotnog smjera i skretao ulijevo u Kapucinsku. Na snimci se vidi i pješakinja koja se našla u blizini i samim čudom preživjela stravični udar. No druga djevojka, koja je stajala na obližnjoj tramvajskoj stanici nije bila te sreće. Nju su pogodile krhotine. Vidi se kako pada i zatim ustaje.

Hitna je odvezla oba vozača, a liječnička pomoć pružena je i djevojci kou su pogodile krhotine.

Kako su nam rekli očevici, sudar se čuo jače od eksplozije, ljudi koji stanuju 400 metara dalje su čuli udarac i došli vidjeti što je bilo.

Koliko je bio jak udarac svjedoči i to da je akumulator iz Audija bio 60-ak metara dalje na tramvajskoj stanici. Prava je sreća je i to da na tom inače prometnom raskrižju u tom trenu nije bilo ljudi.

spot_img