FOTO: Index.hr

Otac koji je jutros bacio četvero djece s prvog kata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje djece teško ozlijeđeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

Otkrivamo identitet oca koji je bacio četvero djece s prvog kata, radio je u kampu

Doznaje se kako je riječ o 54-godišnjem Josipu Rođaku koji je prije desetak godina doselio iz Virovitice. On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Iz Kampa Šimuni potvrdili su informaciju, koju je prvi objavio Index, da je muškarac koji je bacio četvero djece s prvog kata njihov zaposlenik.

“U ovom trenutku ne možemo niti želimo komentirati tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u tijeku, sve je u rukama nadležnih državnih tijela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac djelatnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim skupinama”, poručili su.

Bivši zaposlenik kampa: Majka je dovodila djecu u kamp, a onda išla piti

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših zaposlenika Kampa Šimuni, koji je tamo radio kao animator. Kako nam je ispričao, riječ je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

Ispričao nam je događaj otprije pet godina.

“Njegova žena je dolazila u kamp na mini disco. Ona je ostavila djecu nama, da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić”, ispričao nam je.

“Djeca su bila užasno prljava”

“Djeca su bila užasno prljava”, dodao je.

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja, majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

Djeca teško ozlijeđena nakon što ih je otac bacio s prvog kata

Podsjetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog kata kuće u Pagu bacio četvero djece.

Radi se o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a dvoje djece je teže ozlijeđeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju.

Susjeda za Index: “To je patologija, bilo je problema i prije”.

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko 6 metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o  “problematičnoj obitelji koja je doselila u Pag”, a to je potvrdila i susjeda Indexu.

“Oni su doselili prije jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i prije”, rekla je susjeda obitelji”, ispričala je susjeda.

Majka krenula prema bolnici, policija ju vratila

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htjela krenuti prema zadarskoj bolnici gdje su smještena djeca, no da ju je policija vratila.

“Ona je krenula u bolnicu u Zadar prije pola sata. Htjela je ići vidjeti djecu, ali policija ju je vratila”, rekla je susjeda iz iste ulice.

Komentari

komentara