Ona je dodala da nije imala dobar odnos sa mladoženjenim ocem

Nakon propale svadbe u Gradačcu, odbjegla mlada Elda Mujčin otvoreno priča kako je mladoženja Edin Huseljić pokušao iskoristiti nju i njihovo nerođeno dijete kako bi se domogao novca.

– Jako mi je smiješno sve! Nije za žaliti a nije ni za plakati, nego samo za smijati se! Ovako, ako baš neke interesuje istina, ja sam demant dala, a ovo je moja verzija priče. Mene uopšte nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća: Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala pokupiti.  Ja pare nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kafe ide kuma i još jedna s tacnom i tu se pare stavljaju, ja kafu dijelim.

ISPLANIRANA SVADBA

– Poslije podjele otišlo se skupiti pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to. Ja  sam se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena. Nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sjela (što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo ma svadbu) – rekla je Elda.

Ona je dodala da nije imala dobar odnos sa mladođenjenim ocem.

– Sjedila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para! Naravno izašla sam iz restorana, sjedila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna. Priča je dakle izmišljena samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe. Na mene su sve svalili kako bi se ogradili od sramote – dodala je ona.

TRUDNA U HITNOJ

Elda nastavlja svoju priču nastavlja dalje.

– Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio sjediti i piti sa izgovorom “šta on tu može?” Kredit sam ja podigla za što imam i dokaz, te sredila sprat u kojem smo trebali živjeti, a ne on. Iskoristio i šutnuo!! Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila hvala i lijep pozdrav svima – rekla je Elda.

Komentari

komentara