Bivši nogometaš Širokog Brijega i najbolji strijelac u povijesti Premijer lige BiH Wagner Santos Lago i u četrdesetoj godini nastavlja igračku karijeru.

Naime, nakon završetka profesionalne karijere u NK Široki Brijeg, Wagner će karijeru nastaviti u NK Imotski, klubu iz 3. hrvatske nogometne lige – jug.

– Zvali su me ljudi iz NK Imotski i ponudili da dođem. Ideja mi je bila primamljiva jer smatram da i u četrdesetoj godini mogu još igrati na ovoj razini – izjavio je Wagner.

– Imotski mi je blizu i ne igra se na toliko ozbiljnoj razini kao u Širokom Brijegu. Na utakmice i treninge putovat ću iz Širokog Brijega kada to bude moguće, a porodica ostaje živjeti u Širokom Brijegu – kazao je 40-godišnji nogometaš u izjavi za Fenu.

Nakon završetka profesionalne karijere Wagner je ostao dio kolektiva u NK Široki Brijeg gdje trenira omladinske pogone 2006. i 2007. godište.

– Kolega Vlado Hrkać i ja treniramo mlade nogometaše u NK Široki. Radimo s djecom 2006. i 2007. godište i tu se vidim u budućnosti – zaključio je Wagner.

Kao najbolji strijelac Premijer lige BiH Wagner je postigao 121 pogodak, a rekord bilježi i u broju nastupa, ukupno njih 297.

Posljednju utakmicu u dresu Širokog Brijega odigrao je protiv Željezničara 13. svibnja 2018. godine.

Komentari

komentara