Iako je imala ogromnu tremu, vidio sam da želi ostati na pozornici. Zato je nisam htio odvesti s pozornice i tako je dodatno obeshrabriti prije važnog nastupa, objasnio je

Tijekom uvježbavanja baletne predstave, jedna je djevojčica zbog treme počela plakati na pozornici, ali je u pomoć u trenutku istrčao njezin kršan, ali očito vrlo brižan otac. Marc Daniels, otac tri djevojčice i odvjetnik po zanimanju, došao je na generalnu probu svoje kćeri koja se pripremala za svoj prvi baletni nastup.

Kada je vidio da njegova dvogodišnja kćer Bella plače na pozornici, nije gubio vrijeme. Izašao je na pozornicu, držeći svoju najmlađu kćer Suri pod jednom rukom i počeo plesati balet, drugom rukom držeći za ruku prestrašenu stariju kćer.

Dok su se ostali roditelji i učitelji smijuljili gledajući ovaj neočekivani show, pažljivi je tata, prilično graciozno, pokraj svoje kćeri i ostalih djevojčica izvodio piruete i druge baletne pokrete stojeći na na jednoj nozi, piše Daily Mail.

– Bella se jako uzrujala i trebao joj je tatin zagrljaj – izjavio je Daniels.

‘Nikad nije kasno da postaneš balerina’

– Iako je bila pod velikim stresom i tremom, vidio sam da želi ostati na pozornici. Zato je nisam htio odvesti i time ju obeshrabriti prije važnog nastupa – objasnio je.

– Prišao sam joj držeći Suri i stao pokraj nje, želeći joj na taj način podignuti samopouzdanje. Rekao sam joj da je volim i da je odlična plesačica. Pitao sam je želi li plesati s tatom, a ona je klimnula. I onda sam im se pridružio. Puno puta sam s njima kod kuće uvježbavao koreografiju, pa sam znao što treba raditi – dodao je.

Snimka na kojoj je pokazao svoj impresivni talent za plesanje nije prošao nezapaženo kod Danielsovih kolega.

– Nakon što su pogledali video, članovi porote, policijski službenici i tužitelji preda mnom su izvodili okrete i naklone u znak priznanja – prepričao je Daniels.

– Baš neki dan u sudnici, jedan sudac komentirao je moje plesne pokrete, i svi su prasnuli u smijeh – kaže.

– Prije nego što su se rodile moje kćeri, nisam mislio da ću ikada izvoditi baletne pokrete. Sada me svi znaju po plesanju na prstima. Valjda nikad nije kasno da postaneš balerina – zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari

komentara