10.1 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaSvijetBrazilski He-Man: Ja sam najjači čovjek na svijetu (VIDEO)

Brazilski He-Man: Ja sam najjači čovjek na svijetu (VIDEO)

Valdir Segato bez problema osvaja takmičenja u bodybuildingu, ali samo ona nelegalna jer u organizmu ima steroida dovoljno da od jednog manjeg grada u Južnoj Americi svi postanu – instant bodybuilderi.

Njegovi uzori u životu su Hulk i Arnold Schwarzenegger. Sve je počelo kad je bio mlad. Zvali su ga “mala lobanja” i “mršavi pas”, bio je ovisnik o drogama, a izlaz je pronašao u teretani. Ali nije mu to bilo dovoljno, pišu 24 sata.

– Zbog uzimanja droge brzo sam gubio na težini. Postao sam jako mršav i ljudi su me nazivali svakakvim pogrdnim imenima pa sam krenuo u teretani – ispričao je 48-godišnji Brazilac.

Počeo je ubrizgavati svakakve hemikalije u ruke pa su mu bicepsi narasli na 70 centimetara.

– Moj san se ostvario. Kada gledam svoje tijelo kako raste, samo poželim biti još veći. Zadovoljan sam svojim izgledom. Ja sam brazilski Hulk, a zovu me i He-Man. Ja sam najjači čovjek na svijetu – rekao je Segato.

Inače, on u svoje tijelo svakodnevno ubrizgava sintol, koji predstavlja vrstu ulja koja je namijenjena za potpuno druge svrhe. Ali, neko je otkrio kako ono povećava mišićnu masu, zbog čega je postalo jedno od omiljenih sredstava mnogih bodybuildera.

Iako povećava mišićnu masu, sintol uopće ne daje na snazi, a također može uzrokovati plućnu emboliju, oštećenje živaca, infekcije, a u nekim slučajevima čak i smrt.

Svjestan je i sam Valdir štetnih posljedica, a čak i da mu se nešto dogodi to mu ne bi bilo prvi put jer je već jednom, prije par godina, završio u bolnici zbog ubrizgavanja prevelike količine steroida u svoje tijelo.

– Prije par godina sam koristio preveliku dozu steroida zbog čega sam završio u bolnici. Pomiješao sam više vrsta steroida i osjećao sam se jako loše. Doktori su me savjetovali da prekinem koristiti takva sredstva, ali sam ja odlučio da ih neću poslušati – zaključio je Segato.

spot_img