3.3 C
Travnik
Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaSvijetZaboravio kćeri na benzinskoj, a shvatio to tek nakon 170 km

Zaboravio kćeri na benzinskoj, a shvatio to tek nakon 170 km

Njemačka: Djevojčice su otišle na WC. Kad su se vratile nije bilo ni oca ni automobila. Policija je oca zvala 48 puta. Tek se onda javio. Tvrdi kako nije primijetio da djeca nisu u autu

Otac je na autocesti A8 kod Holzkirchena u Bavarskoj zaboravio svoje dvije kćeri stare 10 i 14 godina. Muškarac je s kćerima za uskršnje blagdane putovao na jezero Garda. Majka djevojčica je ostala doma.

Muškarac je zaustavio automobil na benzinskoj postaji kako bi natočio gorivo. Djevojčice su izašle iz vozila i otišle na WC. Kada su se vratile nije više bilo niti njihovog oca niti automobila.

Djelatnici benzinske o svemu su obavijestili policiju koja je krenula u potragu za ocem. Curice su dale kućni broj, ali ne i mobitela njihovog oca jer ga nisu znale. Policija je nazvala majku i ona im je dala broj mobitela svoga supruga. Nakon što su ga na mobitel zvali 48 puta, muškarac se konačno javio.

Već je bio u Austriji, odnosno 170 kilometara udaljen od benzinske postaje na kojoj su ostale njegove kćeri. Rekao je kako nije primijetio da djeca nisu u automobilu. Vratio se po njih, a policija još ne zna hoće li protiv njega podnijeti kakvu prijavu,

spot_img